Informatie over het coronavirus

 

Het coronavirus (COVID-19 virus) roept veel vragen op. We hebben daarom een aparte pagina aangemaakt met informatie over het coronavirus.

 

De veelgestelde vragen 

Vind hier je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij.

Neem dan contact op met ons info-mailadres: info@kcprinsesamalia.nl. Of bel met 010-2621733 en vraag naar Anja Lukas of Carla Raben.

 

Interessante websites en links 

Hieronder vind je relevante websites die je meer informatie geven over het coronavirus. De links verwijzen je direct door naar de juiste pagina. 

 

Op de website van het RIVM vind je antwoord op de meest gestelde vragen en actuele informatie. Daarnaast geeft het RIVM een actueel overzicht van de besmette gebieden gebaseerd op realtime data. Ook op de website van het Rijksoverheid lees je meer over de genomen maatregelen tot en met 28 april.  

 

Door alle maatregelen van de overheid is er thuis ook een nieuwe situatie ontstaan. Hoe ga je om met de nieuwe thuissituatie?

Hoe praat je met de kinderen over het virus? En wat doe je als er spanningen zijn? Het Nederlands Jeugdinstituut geeft handige tips voor thuis:

Het NOS Jeugdjournaal

Anke Klein is wetenschapper en doet al jaren onderzoek naar angst bij kinderen. In dit filmpje geeft zij ouders en kinderen tips hoe je je beter kunt voelen in een tijd waarin je veel slecht nieuws hoort.

 

 

Samen tegen de coronacrisis 

Wat mag wel en wat mag niet?

 

          

  

 

 

Kindercentrum Prinses Amalia
Spaanseweg 20
3028 HW Rotterdam
T 010 262 17 33
E info@kcprinsesamalia.nl
Nieuwsbrief april 2020
FacebookYoutubevacatures