De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Kindercentrum Prinses Amalia. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Kindercentrum Prinses Amalia is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Privacy statement
Kindercentrum Prinses Amalia, gevestigd te Rotterdam, staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel in Rotterdam onder de naam Kindercentrum Prinses Amalia met nummer 24337279
Kindercentrum Prinses Amalia garandeert dat uw persoonlijke gegevens op betrouwbare wijze zullen worden behandeld. Ons beleid houdt in dat wij alle persoonlijke informatie confidentieel behandelen, en alleen voor interne doeleinden zullen gebruiken. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet met derden delen. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet doorverkopen.
Kindercentrum Prinses Amalia is gerechtigd, zonder verdere aankondiging, haar privacy statement te wijzigen. Klik HIER voor de meest actuele versie van dit privacy statement.

 

Kindercentrum Prinses Amalia
Spaanseweg 20
3028 HW Rotterdam
T 010 262 17 33
E info@kcprinsesamalia.nl
Nieuwsbrief april 2020
FacebookYoutubevacatures